Червената партия е определила две прелюбопитни червени линии в преговорите за

...
Червената партия е определила две прелюбопитни червени линии в преговорите за
Коментари Харесай

Условията на БСП за правителство: Никакъв компромис със Скопие за историята, без джендър в България |

Червената партия е определила две прелюбопитни червени линии в договарянията за сформиране на държавно управление с Продължаваме промяната, Демократична България и ИТН, научи OFFNews.

Това излиза наяве от приетия според " Позитано " 20, само че не и съгласно несъгласните с Нинова соцактивисти, дневен ред на провеждащото се през вчерашния ден и през днешния ден неприсъствено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Условията на социалистите въобще не са свързани с леви политики, грижа за пенсионерите, тружениците на труда и социалнослабите хора в България.Нищо от това не интересува Българска социалистическа партия!?!

Столетницата е показала като безапелационна позиция на левицата при договарянията, че не би трябвало да се позволява никакъв компромис в договарянията със Скопие по тематиката за историята, а също и че " изрично не поддържа въвеждането на джендър-идеологията и Истанбулската спогодба в България ".

В преговорния екип от страна на Българска социалистическа партия с изключение на водача в оставка Корнелия Нинова, влизат още и Кристиян Вигенин, Ирена Атанасова, Атанас Зафиров и Христо Проданов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР